Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade,

 

 

Du är en vacker saga

i moderna tiden

klär dig perfekt i gyllene ord och mening

hos dig vill jag stanna

hos dig ser jag änglarna dansar passionerade

vi har allt att vinna

när vi förlorar oss i varandra

vi är livets vackraste saga

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-04 07:06



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ömt och vackert
2013-08-05

  Peter Olausson VIP
så fin i tonen!
2013-08-05

    Birgersdotter VIP
Vackert i kärlekens skimmer
2013-08-04

  Siggesdotter
Mycket vackermjukt och sagolikt med en bild som visar på en stor och fin gemenskap:-)
2013-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint till en älskad...
2013-08-04

  Lars Hedlin
Så vackert och ömt!
2013-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och vackert diktade ord!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One