Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time after time!

I am a poor longsome bastard


Looking for some answers


A long long way from home


I am so tired


I am a sinner just fucking around


Burning myself  time after time


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-04 09:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande rader.
2013-08-05

  Kungsfågeln
Text som berör
2013-08-05

    ej medlem längre
"Burning myself time after time"
Cool mening!
2013-08-05

  Carina Bendix
Det låter som om du inte mår så bra..:( Kram
2013-08-04

    ej medlem längre
Så mycket smärta och sorg det bor i dina ord.
2013-08-04

  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2013-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
I hope you´ll find your answers...
2013-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Hopplöshet har tagit befälet i dina ord. Fuck them!
2013-08-04

  Maj-Lis VIP
De känns jobbigt
2013-08-04

  bumerang
Bra låt "time after time".
Hoppas du hittar svar.
2013-08-04

  Rise Little One
Det känns inte bra ... :-(
2013-08-04

    ADI Nehlin
berör...
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin