Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar dig

Ser du inte i hans ögon

vad han känner


han vill vara mer än vänner


han vill ha dig nära

han vill se och lära


han vill vara där när vinden viner

och åskan går


han vill älska dig


om han får...



/ Anna




Fri vers (Fri form) av AnnaMBjurström
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 13:42



Bookmark and Share


    Tollwut
Applåd! Bra slut.. :)
2013-08-07

  Lars Hedlin
Att öppna ögonen och sinnet!
2013-08-06

  Carina Bendix
Jättefin text!
2013-08-04

    Tollwut
Fin!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMBjurström