Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt - detta var en känsla jag hade idag... kanske bara jag som förstår vad jag menar.. att det är så lätt att bli offer för sin egen känsla av litenhet.... när vi egentligen kan känna oss som ett med bergen.. stora och stolta resa oss själva


Massiv som ett berg

jag vandrar bland bergen

i solstrimmor och hagelstorm


jag vandrar upp på bergen

och ser livet där nedanför ta form


jag tittar ner på min egen tid

men någon säger titta upp

lägg ner all strid


för ingen är värd att vara offer

för sin egen vilsenhet.


se på allt bra du gjort och gör.


Av Anna




Fri vers (Fri form) av AnnaMBjurström
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-13 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skrivet! GILLAS!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMBjurström