Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

vi

längtar

bortom all längtan

men min gräns

håller mig kvar


med bälten

och hängslen

och trätving


i alla mina dar


/ Anna




Fri vers (Fri form) av AnnaMBjurström
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMBjurström