Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådär

sådär är det ibland
jag vet inte varför

men det var allt jag fann

ibland vill inte vinden blåsa
åt det hålla man ska

/ A




Fri vers (Fri form) av AnnaMBjurström
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-22 13:30



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra skrivet. Kan tolkas på många sätt..
2013-10-22

  Lars Hedlin
Så sannt..bra och inisktsfullt!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMBjurström