Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets spel när man tappat fokus på sig själv och inte längre styr sina steg - men man kan återfå kontrollen... bara man slutar vara rädd - life is a game - play it for all you got... the only way to happiness...


Schack matt


Livet har satt sina regler

det spelar mig nu

jag har blivit schakfiguren

i livets spel


drottningen som väntar på att bli räddad

som skulle sopa rent

mellan rutorna av svart och vitt

men tappade själv-kontrollen


rädslan för det okända gav bort mina väl uttänkta drag

plötsligt stod jag nära kungen

kungen på motståndarsidan

han såg på mig med skrämd blick

och blev alldeles matt


han som stark och fager
skulle komma på en vit häst...
runda tornet och löparen och svepa mig av brädet med sin kärlek.

/ Anna




Fri vers (Fri form) av AnnaMBjurström
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-25 00:10



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Verkligen bra skrivet!
2013-09-25

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat! APPLÅD!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMBjurström