Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CV-dikt

Det är enbart jag som ska ha den här platsen

Jag kan vara kapten på den värsta seglatsen

Jag kan tämja en isbjörn med en tagg i foten

Efter debatt med Obama är HAN idioten

Jag ler mot alla, stora som små

Jag kan få till och med Stephen Hawking att gå

Lärde Lisbet Salander att hacka datorer

Jag kan veva igång ett flygplans motorer

Jag kan prata swahili. Jag kan döda en spindel

Med en spik och dessutom med ögonbindel

Bäst i lumpen var det flera som tyckte

Att jag är schizofren är bara ett rykte

Jag är allt som behövs på ert företag

Har ni problem så är svaret: jag




Bunden vers av Ludvig Nyberg
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-04 16:06



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mångsidigt i mitt tycke.
En puls som sätter sig.

Mycket bra text!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg