Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid hopp

 

Även i den mörkaste skog

finns en glänta

 

Dit hoppets ljusstrålar når

 

Där visar stjärnor

hur du bör välja

 

Där växer en blomma

ur varje tår




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-04 17:57



Bookmark and Share


    Solai
Så himla fint!
2013-08-29

  Nina.H
Ljuva trösterika rader så
vackert poetiskt skrivet!
2013-08-06

  Chawa VIP
Hoppfullt, ljust och vackert!
2013-08-06

  anits VIP
Mycket fint
2013-08-05

  Lars Hedlin
Så sannt ;)
2013-08-05

    ej medlem längre
jättefin..
2013-08-04

  stig wikman
I dessa ljuvliga
gläntor flämtar
alltid hoppets
låga.
VACKER POESI.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP