Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck...

Ibland har man verkligen slut på idéer

Jag tror inte jag har nånting att ge er

Jag tycker jag brukar vara bra på det här

Jag tänker, jag rimmar, berättar och svär

Polisen tar hjälp utav allmänheten

Jag tar hjälp av kreativiteten

Som hipp som happ sade upp sig ikväll

Och här sitter ni med mitt eviga gnäll

Ledsen, men det är allt som finns kvar

En idé kanske finns men jag vet inte var

Jag ska hitta den tills vi ses igen

Ni kommer att le när ni läser den

Oj då, kolla så sent det har blivit

Jag lämnar er med en dikt jag har skrivit




Bunden vers av Ludvig Nyberg
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-05 17:35



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det gick ju bättre än bra ändå.
Alla poeter får idetorka mellan varven, det är inget att hänga upp sig på sa galjen!
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg