Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm.. om något bättre.. om något mer.. En dag är det min tur också.


För Nu (Vi har aldrig Evigt)

Många år har jag levt
Många år har jag rest
Många år har jag saknat
Många år har jag längtat

Idag finner jag mig där jag helst vill vara
just här, här i din famn
Älskad, trygg och värdesatt

Innan dig fanns ont
Innan dig fanns bara jag
Och mig själv
Innan dig fanns hoppet, tilltron
men ingen kärlek
Innan dig fanns allt det jag har nu
som syns mycket bättre
i ljuset av dig
Innan dig fanns ett hjärta
som yrvaket såg sig omkring
och insåg att det är en annan tid

Jag väckte mitt hjärta till liv igen
Gjorde det öppet för kärleken
Och kärleken kom till mig
i dig

Du får mig att känna mig vackrast av alla
Du får mig att se mig med dina ögon
Du får mig att älska dig som bara jag kan
Du påminner mig om livets mening
Du ger mig av din kärleksfulla själ
Du glädjer mig med våra minnen
När vi är isär

Jag har alltid anat vad kärlek är
Den skadade fågeln helades
och lärde sig att flyga igen
Och väldigt snart kom du in i mitt liv

Varje dag med dig är ett äventyr
Varje dag med dig är en upptäcktsfärd
i livet, med livet, i oss, med oss
Varje dag med dig är en källa till inspiration
glädje
passion
lycksalighet
Varje dag med dig är ännu en dag av tacksamhet

Vi lever idag, aldrig sen
Vi älskar och utforskar nyfiket
Utan rädslor men med förståelse
Tryggheten spirar
Även i vardagen finns vi det där lilla extra
För vi väljer att vara oss
Vi är extraordinära
Något extra
Något speciellt

Du och jag
För Nu
(Vi har aldrig Evigt)




Fri vers (Fri form) av Amor vincit omnia
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amor vincit omnia