Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om älteri, vafaaaan lägg bara ner nu och acceptera läget


När nog är nog

Nog är nog!!!

Nu får det fan vara nog med ifrågasättandet
Hur fan kan det få vara så att ett sexualbrottsoffer
inte blir trodd av sin egen mamma
sin egen familj
och hundra år senare ska det fortsätta att ältas!!!???

Nu har jag fått nog helt enkelt
Jag är en jävligt ärlig människa och det borde fan ni veta
Särskilt du, som uppfostrat mig till att ALDRIG ljuga

Dina tvivel kan du ta och köra upp någonstans
Jag är så JÄVLA less på att behöva försvara
att JAG BLEV UTSATT för sexuella övergrepp - VÅLDTÄKT MOT BARN
Det är för i helvete inte MITT fel att en jävla pedofil bestämde
att göra mitt liv till i ett helvete under FEM jävla års tid
Det är för i helvete inte MITT fel att det hände
Men ändå är det JAG som blir ifrågasatt
HÄNDE det verkligen?

Är ni så jävla hjärndöda att ni ens tvivlar på mina ord
När ni VET hur han är
Och när ni FAN borde känna mig så jävla väl vid det här laget

Ja då får ni tamejfan vara det också

Idag är dagen jag slutar försvara HANS övergrepp
Den som inte vill tro mig, behöver inte göra det
Men den som vill ifrågasätta, den får möta en vägg nu

NÅN JÄVLA GÅNG FÅR FANIMEJ ÖVERGREPPEN SLUTA!!!!




Fri vers (Fri form) av Amor vincit omnia
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-05 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rutet!!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Amor vincit omnia