Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


I mina drömmar

 

i mina drömmar

finns ett land långt borta

där jag möter respekt och värme

 

ett land där människor har lika värde

där ingen lämnas utanför

 

et land där mobbing och

utanförskap inte finns

 

i mina drömmar

finns det landet

landet där alla får sig själva

där ingen lämnas utanför

 

landet där glädje och kärlek

är till för alla där inga

dörrar är stängda

där alla släpps in och får vara med

 

i mina drömmar finns det landet

 

 

anits 6 augusti 2013

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-06 08:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med i den drömmen.
2013-08-11

  Eva Helene VIP
Vi är många som drömmer om det landet. Fint formulerar du din dröm!
2013-08-06

  poetryGirl
som i ett paradis
2013-08-06

    ej medlem längre
I bönen å bönesvaret blir man förvissad....
2013-08-06

  Sofhia Wirström
det landet
hoppas vi finns
det landet vill jag till
fina
härliga
varma rader
2013-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker dröm...
2013-08-06

  Lars Hedlin
Så vackert ! GILLAS!
2013-08-06

    ej medlem längre
vill dit!
2013-08-06

  Fem hjärtan VIP
..Jaa..Dit vill jag också..!
2013-08-06

  Anya VIP
Fina önskningar! Flyttar gärna med dig till det landet.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP