Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad

Förbannad

så förbannad

det kokar i mig

vill slå sönder något

Akta dig komma i min närhet

jag kan smälla

dig hårt

Förbannad

jag är så arg

att det gör ont i huvet

Och när jag inte får slå något

krymper min själ

en liten bit faller bort

Jag blir mindre

en liten ettrig hund

som skäller

men ingen bryr sig

Jag krymper och blir mindre

tills det bara finns ett ynkligt gnäll




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-06 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP