Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segelbåt

En segelbåt

fladdrande segel

vänta på vind

Se det blåser upp

skynda att vända

båten mot vind

segel som fylls

rep som sträcks

det knakar i skrovet

Vi rör oss

genom ytspänningens skimmer

 

Som livet 

är en segelbåt

du väntar på vinden

tar tillfället i akt

kryssar för att få fart

vägen framåt

är inte alltid rak

Den kan vara dubbelt så lång

men tar dig till målet

så småningom

 

Vinden mojnar ibland

då gäller det att ha tålamod

och diesel i motorn




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP