Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön

Sjön
spegelblank
som ett salsgolv
inte en krusning

Livet glittrar förbi
som ett kalejdoskop




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-07 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP