Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am in a land of confusion!

I am in a land of confusion


Everything and every feeling is spinning round and around


I know where I Rader be and with whom I want to be with


Stormy clouds folding up in the sky and in my soul


Many admirer I have I been told


But I choose you over them all


Because I Love you so


Oh so many times I have drawn your lines


And gently caress the couture of your body


Howe I felt your naked skin on mine


When I am looking up to the sky I always wishing you were right beside me


Holding my hand and then deeply kissing my lips tenderly


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-07 11:06



Bookmark and Share


  bumerang
Känner starkt ett motsatsförhållande här.
Som förstås är djupt mänskligt, och känns igen.
Vackert beskrivet.
2013-08-07

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker!
2013-08-07

    ej medlem längre
Dina ord ger kraft att drömma sig bort.
2013-08-07

  Carina Bendix
Väldigt vackert!
2013-08-07

    ej medlem längre
Drömmande vacker kärleksdikt.
2013-08-07

  Rise Little One
Who's the lucky one ;)
2013-08-07

  Angel of love
Väldigt vacker.
2013-08-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Forvillad är det
lätt att bli, ej lätt
att vara i: Förvirring!
Hoppas bara Du
får ifatt det tänkta nu...

2013-08-07

  Tess74
Låter som skrivandets jag har funnit den rätta :)
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin