Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I shall always be an emerging poet, but I prefer the term "perennial poet." I go dormant, then bloom again when the light is right. Ada Limón


Perennial


som trädan i skyttegravens mörker
som samlingen av ansikten aldrig uttalade
som silverskogarnas klämtande
som det långsamma snurrandet av hattar
så vilar dagen i den skymning
som färgas av det analkande regnet

i detta faller människan
genom dessa böjda vägars mjukhet
och som en linje över i horisonten
tecknas drömmarna där de ligger i sin ro

glöm allt som blivit sagt
och forma nya mönster
med fingrars glädje
för det finns dans
och det finns regnbågar
och det finns skratt
som formas
av ordens egen upproriska karaktär




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 18:58



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En pärla!
Subversiva ord skall det vara!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP