Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sammanfallet


Som i ingenting och ett och rytmen av poesi från hjärtat. Som revolution och drömmar och det sakta skrapandet av ett tomt guldägg. Som det magiska i att skåda elefanter sakta singla ner från himlen, nynnandes vaggsånger för de trötta. Som att stå med fötterna i havet och skåda allting och sedan försiktigt lyfta månsken i kupade händer. Så är det när orden faller samman och reser sig på nytt. Jag gör sällskap med getterna på taket. Och i väntan på regnet lyssnar vi till Jean Baptiste Mauier som sjunger Mistral Gagnet. 

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 19:24



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Älskling, får man hålla dig sällskap? ...
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP