Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bättre utan sällskap

 

Det funkar bättre för mig,

Utan sällskap
Utan att ha någon familj
Utan att ha ett hemland

Jag är dödas rike!
Jag är drömmarnas mardröm!
Jag är ingen!

Jag är ingen än ensamheten
Jag är ingen än tystnaden
Jag är ingen än smärta

Jag är…




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-08 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP