Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seems so long ago!

Vintage storage in my mind


There is where i keep my precious memory


The memory of you


The glimpse of your eyes


Our first kiss


Making sweet love


Then the journey home


It all seems so long ago……




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-08 10:52



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ibland är minnan allt som är kvar.
Vackert.
2013-08-09

  anits VIP
Minnen om saknad
fint skaldat
2013-08-09

    ej medlem längre
Minnen att spara på.
2013-08-08

    ej medlem längre
Så härlig!:)
2013-08-08

    Dan Myrbeck
Fina minnen!
2013-08-08

  Tess74
jättefint om dina minnen
2013-08-08

  Sunlight
Skimrande minne, fint!
Tycker speciellt om:
"Vintage storage in my mind"
som ger en vackert sepiatonad bild
som bär igenom hela texten...
2013-08-08

  Carina Bendix
Fina minnen glömmer man aldrig bort.
2013-08-08

  Fem hjärtan VIP
Vackra, känslosamma minnen..
2013-08-08

  Rise Little One
It's always special with the first kiss...
2013-08-08

  Angel of love
En saknad som känns.
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin