Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte nöjd alls med den, men var tvungen att skriva av mig. Motek är hebreiska, koppla det om du kan.


Doften av rosor

Doften av rosor bär mitt minne
Det är bara en tidsfråga
Innan hon går bort

Vars leende var lika varmt som solen
Och lika brett som de sju haven
Ett leende jag aldrig kommer glömma bort

Smärtan har inget slut
Det hugger inombords
Likt ormen i mina tankar

En rosa flaska
Fylld med ömhet
Fylld med ödmjukhet
Fylld med kärlek och hopp

Doften av rosor,
Min motek
Mitt minne skall du alltid bära.




Fri vers (Fri form) av Valkyrja
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja