Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken går inte att gömma sig för


Även en riddare eller en sir bakom låst dörr!

Det som verkligen är sann kärlek kan aldrig, aldrig ta slut.

§

Motlut, svåra beslut men det som finns djupt i vårt inre stannar kvar var vi än befinner oss i livet.

§

 Beskrivet i andliga dokument, till och med på pergament finns detta på pränt.

§

Det som vi ibland tror är kärlek är kanske bara att vi inte vill vara ensamma eller tiden rinner och vi inte hinner inte vänta på den som är den tänkta.

§

När vi finner den sanna kärleken ser vi den kanske inte direkt men det är som ett osynligt band mellan hand till hand.

§

 Vad du än gör för att slippa känna denna kärlek om du är rädd så kan du inte ens vara klädd som riddare med neddraget visir då den kommer att hitta dig var du än gömmer dig och även om du är en sir bakom en låst dörr.

§

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildah
Läst 425 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-08-10 18:49



Bookmark and Share


  Sunlight
Så bra skrivet. Inget är större än kärleken.
2013-08-13

  Radiant
mycket bra..
gillar känslan..
2013-08-12

    ej medlem längre
surar
2013-08-11

    ej medlem längre
Tycker om dina rader, fint.
2013-08-10

    ej medlem längre
det här var så bra, klok, fin och vacker och varm om detta vackra
2013-08-10

    ej medlem längre
Så många formuleringar här som studsat i mina tankar idag- din text ger mig känslan att det är alldeles sant, tack!
2013-08-10

  Robert Jonsson VIP
Fint och hoppfullt
2013-08-10

  Minkki VIP
sant och välformulerat
2013-08-10

    ej medlem längre
Fint skrivet glömde jag säga.
2013-08-10

    ej medlem längre
Visst vore väl det en dröm med sann kärlek. Men tiden försvinner från människan och det blir bara mest en utopi.

Vad har människan kvar när drömmen väl blev sann?
Det är ju just där vi skulle haft varandra.

Vi människor blir oftast för kloka alldeles för sent.

Väldigt ovanligt idag att något håller särskilt länge.
Gräset är alltid grönare på andra sida.
2013-08-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah