Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men.

du snackar nano
jag säger vadå

du ser en massa
men skiter i att förstå

men du säger gärna mkt,
aldrig nått som kan bestå

fuck frihet, hail tyranni och slaveri

livet må vara fett som man hör,
men jag hör smöret som släpps fritt
smöret som kommer att täppa till

ska man skita i något
så är det ord
de sänker värdet nå enormt
min bror




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-08-11 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock