Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om en snygg tjej. Läs gärna min blogg också: ludvignyberg.blogg.se


En snygg tjej

Rosor är röda, violer är blå

Hon är väldigt smal men så sexig ändå

Hon är den allra blåaste violen

Hon svävar fram i den pisstajta kjolen

Hår som en regnskog som brinner i värmen

Och jag har en äcklig fluga på ärmen

Fokus! Vad gör hon? Beställer en drink

Sjunger tonsäkert med till låten av Pink

Låten har aldrig varit min favorit

Men nu sjunger ju även jag med en bit

Hennes ögon glittrar som om de vore kristaller

Hon ser trött ut, hon vinglar och JÄVLAR, HON FALLER!

Jag kastar mig fram för att se hur det gick

Hon svamlar: "jag vet, fucking, don't drive and drick

Jag är full som en bäver, för det är jag ledsen

Kan du skjutsa mig hem? Här har du adressen"

Vi åker tillsammans och jag ser alla paren

Som hånglar så öppet mitt på trottoaren

Vi åker med kärlek och frid runtomkring

Att hon spyr i mitt handskfack gör just ingenting




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 1293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-12 00:54



Bookmark and Share


  Edgar Allan Ågren
härligt!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg