Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan vi upplevt!

Ursäkta min handstil kan inte undvika att skaka


Jag är kall och känner mig ensam


Jag saknar dig


Ingen kan förstå känslan vi upplevt


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-12 12:08



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2013-08-13

  Magica VIP
Dikt som berör!
2013-08-13

  Karin Rosberg
svårt att inte ha någon att dela känslan med........mycket fint!!!
2013-08-12

  Carina Bendix
Jo, jag förstår..Mycket djupt och vackert skrivet!
2013-08-12

    ej medlem längre
Dina ord skriker av längtan och ensamhet...
2013-08-12

  bumerang

Texten får mig
att vilja skicka
värme och förståelse
I överflöd.



2013-08-12

  Angel of love
Längtansfullt och vacker.
2013-08-12

  Tess74
Kärlek och längtan
2013-08-12

    ej medlem längre
Det är alltid svårt för andra att förstå det andra varit med om. Även om man upplevt samma sak behöver man inte ta det på samma sätt.
2013-08-12

  Rise Little One
Det är en risk vi tar i hela vårt liv här på jorden...
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin