Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantis

Skuggorna ljuset förlåter
trollen spricker i sol
hör hur trollbarnen gråter
när östergöken gol

Jag klättrade upp i en lönn
och bedoftade livets hage
likt en blomma under snön
sover barnet i en mage

Där motviljan ömsar sitt skinn
växer ur marken ett frö
stärkande strålar brinn
ur havet stiger en ö




Bunden vers (Rim) av Juliuz Caesar
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-13 09:15



Bookmark and Share


  walborg
Elegant
2013-12-26

  Tess74
Ännu en sagolik text
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar