Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd ros för dig

 

 

Kärlekens blomma

blommar varje gång

som älskande möts.

 

I sommarens grönska 

som i vinterns ilande kyla.

 

Var är älskande möts

finns kärlekens blomma.

 

Den blommar

för vem du än är

bara du är vad du är.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-12 15:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert om kärlekens ros.
2013-08-15

    Anki.A
så fin text om kärleken...
2013-08-13

  Maj-Lis VIP
Vackert om kärleken ros
2013-08-12

    ej medlem längre
Störst är kärleken!Fint!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP