Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kallas


I skuggan av paraplyets böjning
sådde jag mina sagor 
byggde jag mina skepp
skapade jag mina former 
gömde jag mina hemligheter

Så mörk var världen då
i långa gångars tomhet

Trots detta

Sejdade jag bland nornor och livsandar
viskade jag bakom tapet och lerskålars framväxt
om de fallna och de sårade
om de sörjande och de döda
seende och lyssnade till det som kallas liv




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-12 18:35



Bookmark and Share


  agneta pichler
igen och igen..

fan va bra du skriver..

du gör sagor verkliga
och verkligheten
till en skum plats av magi
2013-08-20

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-08-16

  Mangal VIP
En magisk form som lockar in mig i läsning. Jag förstår inte helt och fullt, men läser med behag. Kanske manas jag av besvärjelserna in i texten. Jag gillar magin som alltsammans utstrålar.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP