Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även när du blundar

Om man blinkar väldigt snabbt
mot ett sockervaddsmoln i motljus

Då liknar konturerna en blixt på klar himmel

Om en miljard ljusår
bakom oändlighetens tindrande ögon
kanske vi möts igen

Fast vi går åt olika håll
så är målet gemensamt

Och bered dig på en och annan otäck varelse längs vägen

But dont worry
smaragd öga

Jag finns vid din sida
även när du blundar




Fri vers av Juliuz Caesar
Läst 443 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-12 19:32



Bookmark and Share


  Schizooliza
Ahh... Så finfin, riktig liten ordpralin att lägga under kudden:)
2013-08-19

    ej medlem längre
En go text.
2013-08-15

    ej medlem längre
Underbar!
2013-08-12

  Tess74
Love it! Känns som en liten saga av känslor
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar