Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar


Fyrverkeri av existens

Spänner strängar

tar emot

och faller


Badar i form

av utlöst lust

som blivit till




Fri vers av livsdans
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-12 21:13



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Det är något erotiskt med den här dikten eller hur?
Vackert beskrivit oavsett!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans