Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPA

Jag tänker på dig
väldigt ofta.

Kanske inte på samma sätt
som jag gjorde när jag var liten.

För då tänkte jag på dig
varje dag
För du fanns inte där.

Åren har gått
även fast vi inte har setts på
några år.

Finns du i mina tankar
fortfarande väldigt ofta.

Jag minns ditt skratt när du skulle lära
oss att fiska.

Det kändes så tryggt och ompysslande
när vi åkte i din båt.

Jag minns att jag gillade min flytväst
det hängde en blå visselpipa på den.

Vattnet skimrade i en bå grön nyans
solen värmde mig
och
vet du pappa
Jag kan fortfarande höra de kvittrande fåglarna




Fri vers av ulpa
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-06 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa