Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivövning

försöker hitta ord som vill bli skrivna
igen

ett tag levde jag genom orden
fick liv
och lust

lusten tog krokiga vägar
som ledde till liv

men orden försvann

kan jag finna dem igen?
törs jag finna dem igen?

jag kommer att få träningsvärk
av allt övande




Fri vers av prima donna
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 02:01



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du behövde ej orden längre...? Lusten levde ändå? Jag tror bergsäkert du kan hitta dina spännande ord på nytt!! Mer akut överhängande tycks frågan ifall det blir för gott om träningsvärk...

2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

prima donna