Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dogfood!

Feed me to the dogs

Let them take a real big shunk of my flesh

Let my blood poor out

See my eyes slowly deduce

Hear my last breath

Bury me in shallow ground

Dont let me down now




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-13 08:48



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark berörande text, se allt det fina i dig och runt dig, kram
2013-08-13

    ej medlem längre
Det här var starkt.
2013-08-13

  Rise Little One
Vänd negativa tankarna nu uppåt till något positivt och med en gång... Jag menar det.
2013-08-13

  Rozsi.kovacs

jösses så mörkt kom ut till ljuset släpp ditt själv förakt. Andas av
kärlekens makt
2013-08-13

    ej medlem längre
Så illa vill vi dig inte, hoppas det blir bra igen.
2013-08-13

  bumerang
Här låter du dramatiken flöda.
Skönt att se den mjuka motsatsen i fotot.
Ibland är det tur att motsatser finns.
Kram!



2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin