Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Kyssar i natten
smeker du min själ,
i att finnas hos mig.

Din värme sprider sig,
min kropp blir varm.

Men i min själ är det kylan
som har tagit övertaget.

Kyssar i natten
smeker du min själ
i att finnas
Värmer du min själ.

Känslor som bestyr,sprider
värme till min kropp.

Varje del av dig ger mig
bitar att spara av ömhet.
Varje sekund är minnesvärt.

Kyssar i natten
smeker du min själ
Ger den gnistor till att leva
för att få finnas och vara kvar.

Min själ lever på ett öppet hav
med bitar
av hårdhet som slås sönder för
varje smekning du ger mig

Varje del av dig, ger mig lycka av att finnas
Vill alltid finnas i denna stund

Just som du säger jag älskar dig
Då dansar min själ med vindarna
som sedan dras
med i en minnesvärd stund




Fri vers av ulpa
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-06 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa