Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt högre jag


jag söker dig



andningen leder dig
inifrån och ut

utifrån och in

ryggraden din pelargång
för ljus ljus ljus

andas in ljus

i dig
rymd och befrielse

in

i dig
lättnad ifrån köttet

ifrån blodet

ifrån den mänskliga kampen
och hungern

trygg

inifrån och ut
utifrån och in

räddad

inte längre rädd
utan räddad










Fri vers av glasa VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-13 18:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fina ord som inger hopp och styrka. Om det högre jaget som finns inom oss alla!
Ljus ljus ljus; underbart!
2013-09-21

  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP