Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag som alla andra

Det är en dag som alla andra

morgon middag och kväll

reflexmässig i din vana

utan reflektioner i ditt värv

tåget som bär dig bort

bär dig hem med andra ansikten

Hej och hallå - hur har dagen varit?

Middagsbordet dukat

rätt nummer 7 på menyn tack

En rädsla i ditt bröst

gnager oroligt

var det allt

Orolig för minnesförlust

vad har du glömt

Eller har du inte levt tillräckligt för att minnas?

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP