Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte längre rädd


utan räddad


mamma min mor, du som vet mig
du, min första kropp
mamma, min mamma .........
mina händer vilar öppna
jag är en öppen strand
solen smeker
vet vägen till min inre brand
till städet där mina bokstäver
skall smidas
en och en böjas formas
vitna i elden
helig-för-klaras
och rena
stiga fram
in i ditt hela namn
.... ......... ...... ............
....-.........
det är så jag är min dotters mor
och min moders dotter



....-.........
äntligen är jag
hel

jag är mor och dotter












Fri vers av glasa VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-08-13 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP