Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som alla kan se

jag tror jag åker till månen

och skriver världens största dikt

som alla kan se varje natt




Fri vers av Juliuz Caesar
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-13 21:49



Bookmark and Share


  Tess74
ja gör det!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar