Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek


Toner i moll

Jag skrev en sång från mig till dig

Du använde den för allmän beskådan

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-14 04:27



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Bravo
2013-08-19

  Robin V
Så enkelt, så klockrent! Applåd!
2013-08-16

    ej medlem längre
Utmärkt enkelhet om svek.
2013-08-15

  Mike
Nä fy fan vad hemskt. Du är värd så mycket mer!
2013-08-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det största problemet är att visa svenska män skryter i detalj om vinsterna av en varm sommarnatt med fantasi.
deras dans och livsglädje levas som punkare bor i kollektiv
det är stort svek inte alla flickor år 2013 passar bor som på inrättnings bordell från föra sekelt 1880;
så är viktig, beblandas inte med pöbeln!

2013-08-14

  Lars Hedlin
Känner med dig ..Energi och kramar till dig!
2013-08-14

  Edgar Allan Ågren
Skriv en nidvisa
till denne fräckis

(för allmän beskådan )
2013-08-14

    ej medlem längre
Ledsamt när sådant händer.
2013-08-14

    ej medlem längre
-Feg typ.
2013-08-14

    ej medlem längre
Sktstövel.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP