Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon


morgonblås på din nästipp
lillrufs
i
ditt hår

stryker fri blicken






Fri vers av glasa VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
söt och bra!
2013-08-14

  Lars Hedlin
Fint!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP