Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov

Sommaren dröjer sig kvar
på min altan

i morgonfukten lurar Hösten
åtrår hennes värme
draperar sig i vackra färger
gör sig till

Vid hans entré
smiter hon iväg




Fri vers av prima donna
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna