Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inlåst i mig själv


jag



rädd
för att bli fördömd

klassad som misslyckad
bekräftad som usel

trots motsatta bevis

eller

orkeslöshet
av att ständigt bli bekräftad
viljan att bara vara bra

i nuet

och gilla läget




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-15 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus