Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ödmjuk

Jag håller handen bakom solen när jag blåser ut henne till natten
så inte planeterna ändrar riktning

så omtänksamt och ödmjukt av mig


för var droppe blod som spilles
blir jag blott härdad och stark

jag är en reinkarnation av akilles
mitt hem är historisk mark

dolce vita seniorita
time to go to space

svarta blåa gröna vita
heaven is my place




Fri vers av Juliuz Caesar
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-15 12:47



Bookmark and Share


  Tess74
Å den här är storslagen och bra med ett djup jag anar
2013-08-15

  Nanna X
kul hur du rimmar mer o mer efterhand som styrkan växer.
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar