Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubb konservativ

I de flesta frågor
måste jag medge
att jag håller med mig själv

Tänkte dandyn och tittade lite snett uppåt

Och där bakom stod den telepatiske lismaren
och flinade lite föraktfullt

Precis som om hela salongen
höll med honom




Fri vers av Juliuz Caesar
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-15 13:38



Bookmark and Share


  Tess74
mycket bra!
2013-08-15

  Nanna X
alltid denna dandy
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar