Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi ta en liten bugg

ska vi ta en liten bugg
runt saturnus sköna ringar

kyssas som två galningar på plutos lilla plätt

älska som kaniner på neptunus blåa vingar
prata lite strunt där på merkurius röda slätt

Sen tar tar jag dig i famnen ner till venus där du föddes
så ska jag visa mars, där vi bara strosar runt

men vi undviker väl jorden där vårt samvete förblödde
där alla bara jiddrar skit och talar massa strunt




Bunden vers (Rim) av Juliuz Caesar
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-15 18:50



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
Absolut fantastiskt!
2013-08-16

    ej medlem längre
Hehe!

Gillar!!!
2013-08-16

  Nanna X
snyggt rimmat

fortsätt så blir det en låt
2013-08-15

  Tess74
Mycket snygg text!!
2013-08-15

  Angel of love
Wow
Den här var helt underbar och vilken resa.
Vem tackar nej?
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar