Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


avbitartång

Avbitartångens tyngdkraft
knäcker
benet i din bleka arm
som du själv snittat med rakblad

Avbitartångens tyngdkraft
hjälper mig att klippa av
slå sönder
så jag kommer förbi.




Fri vers av Lisapolja
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-03-06 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja