Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/abstract-nature-on-canvas-344688535


Just for you my dear,

 

 

När dagen

vaknar upp

blir du

min blanka duk

ivrigt

väntar du

min unika känslofärg

grönare gräs

blåare himmel

vackra mjuka hudtoner

which one

would you prefer?

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-16 08:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...man blir glad...
2013-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantasifull vacker text!
2013-08-16

  Lars Hedlin
Alla regnbågens färger är vackra ;)
2013-08-16

  Angel of love
Vacker text..
2013-08-16

    ej medlem längre
framför ett staffli..
och med ljuset nära..fint!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One