Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN VINGAR

I går

kunde jag lyfta

en aning

utan vingar

I dag

är en annan

dag

 

I går

darrade

aspes löv

inte jag

 

I dag

är dom lugna

men---

 M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-16 12:17



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2013-08-16

  M M Mannheim VIP
Vi har inga vingar, men vi kan flyga i våra drömmar!
2013-08-16

  Lars Hedlin
Energi kram! ;)
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP