Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fann vägen!

I en tid med miljoners miljarders myriaders av själar


 Med  miljoners miljarders och myriaders av universums universum


 Och  alla myriaders av känslor där sitter du och jag


Vi fann vägen genom alla eoners tidsåldrar och univerum


Kärleken bär vårt namn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-16 12:26



Bookmark and Share


  agneta pichler
avundsjuk :)
2013-08-20

  Michaela Dutius
Den stora kärleken - så oändligt vackert beskriven
2013-08-18

    ej medlem längre
Väldigt vackert min älskade, du kan skriva du ;)
2013-08-17

  Magica VIP
Fint skrivet :)
2013-08-17

  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet!
2013-08-16

  Tess74
vackert
2013-08-16

  Federico Romano
Jobbet blev mitt, har, har blivit lite läsning, fin & mäktig text..
2013-08-16

    Dan Myrbeck
Även hemmavid,
är vi en
koordinatpunkt
i Einsteins
rumtid.
2013-08-16

  Fem hjärtan VIP
Ja det är stort..och helt otroligt! Fantastisk text!
2013-08-16

    ej medlem längre
Guldregnspoesi.
2013-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, hur kommer det sig att .... Det har jag också alltid undrat.
2013-08-16

  Angel of love
Underbart vacker text.
2013-08-16

  bumerang
Stort. Inte av en slump.
Övergår mänskligt förstånd.
Underbart att du skrev ned det.
2013-08-16

  Palett
Starka ord i din text !!
2013-08-16

  Rise Little One
Stora tankar kring en kärna...
2013-08-16

  Maj-Lis VIP
OJ OJ OJ så vackert
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin